Suggesties

Ervaar de authentieke Vlaamse keuken

Bistro-restaurant Huyze die Maene serveert traditionele streekgerechten op grootmoeders wijze. De keuken onderscheidt zich door te focussen op de puurheid van seizoensgebonden, traditionele Belgische ingrediënten.

De stijl is minimalistisch en alle gerechten zijn in evenwicht: van smaak en textuur tot de uitstraling en kleuren van de gerechten.

Gelakt hammetje

Een gepekeld hammetje op lage temperatuur vacuüm gegaard.
Het vlees wordt nadien regelmatig ingewreven met een zoete maar pittige glaze die voor een lekker krokante laag zorgt.
Daarbij een stoemp van aardappelen en wortelen, met een saus van graantjesmosterd en room.

Bouillabaise

Een heerlijke rijke vissoep met noordzee delicatessen.
Wij gebruiken als basis wijting om de bouillon aan te maken. Nadien verrijken wij deze maaltijdsoep met verse groenten, kabeljauw, heek, grijze garnalen en mosseltjes.
Dit gerecht wordt geserveerd met lookbroodjes, rouille en kaas.

Kalfszwezeriken met Tagliolini

Tagliolini met Scampi's

Een heerlijke verse Italiaanse pasta, met verse passata di pomodore, champigonons, verse groene kruiden en gewokte scampi’s

Gegrilde Côte à l'os

In de Kijker

Bezoek de Brugse Wintermarkt

Van 23/11/2018 tot en met 1/01/2019 wordt de Brugse binnenstad tot een grote, stemmige winter markt, met ijspiste, omgetoverd. Je vindt er naast pakken gezelligheid ook allerlei bijzondere kerstcadeautjes.

Bezoek brugge op wieltjes

Een aparte manier om Brugge te ontdekken is met een Segway. Dit is een ervaring op wieltjes. Een Segway is een zefstabiliserend toestel met twee wielen dat u staande bestuurt.

Mummies in Bruges, Secrets of Ancient Egypt

Tijdelijke tentoonstelling over de opmerkelijke rituelen van de oude Egyptenaren rond de dood en het hiernamaals. De expo bevat archeologische objecten en mummies uit het oude Egypte.

Op tijdreis naar de middeleeuwen!

In het Historium keer je terug naar de Brugse middeleeuwen. Je kunt er op verschillende manieren zien hoe Brugge bruiste tijdens de Gouden Eeuw. Een rondleiding met film, een interactieve tentoonstelling en een wonderlijke virtuele tocht maken het Historium een niet te missen uitstap voor het hele gezin!

Locatie

Huyze die Maene
Markt 17
8000 Brugge

Openingstijden

Wij zijn elke dag open

Maandag tot en met zondag
09:00 AM – 22:00 PM

Contactgegevens

Huyze die Maene
Terenco bvba
Markt 17
8000 Brugge

BTW BE 0647.596.546

Tel: +32 (0)50 33 39 59
email: huyzediemaene@telenet.be