U logeert in een Unieke Luxe Kamer

Elke verdieping heeft slechts 1 grote kamer met 10 ramen, die uitgeven op het historische marktplein.
Dit met een uniek zicht om nooit meer te vergeten.

Huyze die Maene, een kamer met zicht op de markt van Brugge
 • U logeert in een "Unieke" Kamer

  Onze 3 luxekamers

  Onze 3 luxekamers hebben een uniek uitzicht op de Markt’ private badkamer (douche & Bad)- haardroger – WC – TV – safe – zithoek muziekspeler etc…..

  huize-Die-Maene-kamer
 • Omschrijving van de kamers

  Huyze Die Maene

  Huyze Die Maene is een romantische Guest House met slechts enkele kamers, gelegen op de Markt van Brugge. U heeft er een uniek zicht op het historisch marktplein, waar ook dagelijks de paardenkoetsen vertrekken.

  Bij mooi weer is kunt U genieten van een heerlijk ontbijt op het verwarmd terras beneden.

  Er is beneden ook een verfijnde Bistro-Brasserie & Restaurant waar U in een unieke omgeving kan genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreid gamma aan dranken.

  Dit historisch huis, voor het eerst in 1302 onder de benaming “lostel a le lune” vermeld,werd in de 14de en de 15de eeuw door de stad Brugge gehuurd om bij feesten en plechtigheden op de Markt een waardig onderdak te kunnen verlenen aan prinsessen,ambassadeurs, notabelen en magistraten. De gevel werd dan in 1947 op zijn beurt gesloopt om plaats te maken voor de huidige neogotische trapgevel.

  Sinds 15/03/2018 wordt u hier verwelkomd door de familie Cousaert, die ook Hotel Weinebrugge aan de rand van Brugge en Grand Café Belfort – Café Français op de Markt uitbaten,.

  Huyze Die Maene is de ideale plek om met zijn tweetjes romantisch te genieten van de luxueuze kamers en het schitterende uitzicht op de Markt. Het ligt ook pal in het centrum van de stad, waardoor u alles gemakkelijk te voet kan verkennen.

  Parkeren kan vlakbij in Parking “De Biekorf