Kamers

U logeert in een Unieke Luxe Kamer

Elke verdieping heeft slechts 1 grote kamer met 10 ramen, die uitgeven op het historische marktplein.

Dit met een uniek zicht om nooit meer te vergeten.

U logeert in een "Unieke" Kamer

Onze 3 luxekamers  hebben een uniek uitzicht op de Markt’ private badkamer (douche & Bad)- haardroger – WC – TV – safe – zithoek
muziekspeler etc…..

Free WIFI

Gratis Water

Chocolade Gift

Gratis koffie

Handdoeken

Privé badkamer

Badjas

Haardroger

Televisie

Ontbijt

Virtuele Toer van onze "Luxe Kamers"

Laat je verwennen in één van onze luxekamers

Omschrijving van de kamers

Huyze Die Maene is een romantische Guest House met slechts enkele kamers, gelegen op de Markt van Brugge. U heeft er een uniek zicht op het historisch marktplein, waar ook dagelijks de paardenkoetsen vertrekken.

Bij mooi weer is kunt U genieten van een heerlijk ontbijt op het verwarmd terras beneden.

Er is beneden ook een verfijnde Bistro-Brasserie & Restaurant waar U in een unieke omgeving kan genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreid gamma aan dranken.

Dit historisch huis, voor het eerst in 1302 onder de benaming “lostel a le lune” vermeld,werd in de 14de en de 15de eeuw door de stad Brugge gehuurd om bij feesten en plechtigheden op de Markt een waardig onderdak te kunnen verlenen aan prinsessen,ambassadeurs, notabelen en magistraten. De gevel werd dan in 1947 op zijn beurt gesloopt om plaats te maken voor de huidige neogotische trapgevel.

Sinds 15/03/2018 wordt u hier verwelkomd door de familie Cousaert, die ook Hotel Weinebrugge aan de rand van Brugge en Grand Café Belfort – Café Français op de Markt uitbaten,.

Huyze Die Maene is de ideale plek om met zijn tweetjes romantisch te genieten van de luxueuze kamers en het schitterende uitzicht op de Markt. Het ligt ook pal in het centrum van de stad, waardoor u alles gemakkelijk te voet kan verkennen.

Parkeren kan vlakbij in Parking “De Biekorf

  • Gratis WIFI
  • Haardroger
  • Digitale TV kanalen
  • Fruitmand en chocolade cadeau
  • Koelkast met water & koffie
  • Aparte badkamer en apart toilet
  • Zicht op het marktplein van Brugge
  • Salon
  • Grote kamers 70 m²
  • Handdoeken en kamerjassen beschikbaar

In de Kijker

Bezoek de Brugse Wintermarkt

Van 23/11/2018 tot en met 1/01/2019 wordt de Brugse binnenstad tot een grote, stemmige winter markt, met ijspiste, omgetoverd. Je vindt er naast pakken gezelligheid ook allerlei bijzondere kerstcadeautjes.

Bezoek brugge op wieltjes

Een aparte manier om Brugge te ontdekken is met een Segway. Dit is een ervaring op wieltjes. Een Segway is een zefstabiliserend toestel met twee wielen dat u staande bestuurt.

Mummies in Bruges, Secrets of Ancient Egypt

Tijdelijke tentoonstelling over de opmerkelijke rituelen van de oude Egyptenaren rond de dood en het hiernamaals. De expo bevat archeologische objecten en mummies uit het oude Egypte.

Op tijdreis naar de middeleeuwen!

In het Historium keer je terug naar de Brugse middeleeuwen. Je kunt er op verschillende manieren zien hoe Brugge bruiste tijdens de Gouden Eeuw. Een rondleiding met film, een interactieve tentoonstelling en een wonderlijke virtuele tocht maken het Historium een niet te missen uitstap voor het hele gezin!

Locatie

Huyze die Maene
Markt 17
8000 Brugge

Openingstijden

Wij zijn elke dag open

Maandag tot en met zondag
09:00 AM – 22:00 PM

Contactgegevens

Huyze die Maene
Terenco bvba
Markt 17
8000 Brugge

BTW BE 0647.596.546

Tel: +32 (0)50 33 39 59
email: huyzediemaene@telenet.be